Een balans tussen toepassing en functionele eisen.

Eindelijk is het dan zover. Een lange tijd aan gewerkt maar mijn boek gaat uitkomen. Nog een paar weken en dan is hij beschikbaar in zowel gedrukte als elektronische vorm.

Led armaturen specificeren is sinds de introductie van led verlichting niet makkelijker geworden. De technologie vernieuwt continu waardoor er nu meer mogelijk is dan met de oude technologieën.
Bovendien komen er steeds meer nieuwe bedrijven bij die verlichting produceren. Het is dan vaak niet duidelijk waar je op moet letten.

Dit boek vormt de bron voor mensen die armaturen specificeren. Het beschrijft wat belangrijk is en wat het inhoudt. Een analyse van de toepassing van armaturen is de start om te bepalen wat belangrijk is. Voor fabrikanten is het belangrijk om juiste en complete informatie te verstrekken, iets wat in de praktijk nog wel eens een probleem is.

Voor wie is dit boek bedoeld? Voor iedereen die met de specificatie en aanschaf van verlichting te maken heeft. Denk hierbij niet alleen aan lichttechnici, maar ook aan installateurs, vastgoedbeheerders, architecten, gebouwbeheerders, installatieverantwoordelijken etc.

“Interessant boek en lekker om te lezen. Het geeft erg bruikbare tips en waardevolle achtergrondinformatie. Mijn advies aan een ieder in het lichtvak is dit boek te lezen.”

Arthur Klink, senior adviseur, Gemeente Utrecht, Stadsingenieurs, mede-oprichter en voorzitter IGOV (-INNOVATIE PLATFORM).

Wanneer komt het uit?

Het is nu in de laatste fase. Er zullen hier en daar nog wat correcties worden gemaakt en dan kan het gedrukt worden. Verwachte datum van beschikbaarheid zal eind oktober zijn.

Interesse?

Als je je inschrijft krijg je bericht zodra het boek beschikbaar is en hoe en waar het te bestellen is. Een eerste indruk kun je hier krijgen van het boek. Het is een pdf van de eerste pagina’s van het boek zodat een indruk ontstaan van de inhoud.

Ik hoop dat hiermee een goede nieuwe aanvulling van beschikbare documentatie over verlichting is ontstaan en wens iedereen die het boek aanschaft veel leesplezier.

Het boek zal 24,95 euro gaan kosten in gedrukte vorm.

Het boek bevat ruim 100 pagina’s