Led armaturen specificeren
Een balans tussen toepassing en functionele eisen.

Led armaturen specificeren is sinds de introductie van led verlichting niet makkelijker geworden. De technologie vernieuwt continu waardoor er nu meer mogelijk is dan met de oude technologieën. Bovendien komen er steeds meer nieuwe bedrijven bij die verlichting produceren. Het is dan vaak niet duidelijk waar je op moet letten.

Led-armaturen specificeren
Led-armaturen specificeren

Het boek Led armaturen specificeren geeft uitleg over essentiële specificaties en plaatst deze in perspectief in een begrijpelijke taal. Het boek legt makkelijk en snel uit wat de parameters betekenen en de lezer krijgt handvatten aangereikt om te bepalen welke daarvan essentieel zijn voor zijn project.

Led armaturen specificeren is geschreven voor diegenen die zich op de scheidslijn bevinden tussen de eindgebruiker en de fabrikant. Voor iedereen die met de specificatie en aanschaf van verlichting te maken heeft, zoals architecten, bestekschrijvers, lichtplanners, gebouwbeheerders, facility managers enz. Maar ook voor de eindgebruikers en fabrikanten zelf is het een zeer nuttig boek.

Led armaturen specificeren is een informatief boek en een naslagwerk dat overzichtelijk is opgebouwd en waarin snel een antwoord gevonden kan worden op een vraag. Het is een compact boek dat je makkelijk mee kunt nemen.

“Interessant boek en lekker om te lezen. Het geeft erg bruikbare tips en waardevolle achtergrondinformatie. Mijn advies aan een ieder in het lichtvak is dit boek te lezen.”

Arthur Klink, senior adviseur, Gemeente Utrecht, Stadsingenieurs, mede-oprichter en voorzitter IGOV (-INNOVATIE PLATFORM).

Technische gegevens:
ISBN: 978-90-824357-0-2
Paperback
112 pagina’s
Auteur Jacob Nuesink
Nederlandstalig
Consumentenprijs: € 24,95
Leverbaar vanaf 1-11-2015

Bestelformulier

Voor wederverkopers gelden andere voorwaarden. Vraag een vrijblijvende offerte aan.

 

[photo-book-1]

2 thoughts on “Led armaturen specificeren

  1. beste,

    ik wil het LED boek bestellen maar lukt niet via het invulblad op de website

    Gelieve me u mail adres te sturen dan bestel ik het via de mail !

    alvast bedankt,

    bert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.