Consumenten kunnen een overeenkomst met betrekking tot de aankoop van een product gedurende een bedenktijd van 14 dagen na ontvangst goederen ontbinden. Het formulier hieronder is bedoeld om een retour aan te melden. Wij vinden het natuurlijk zeer spijtig als onze producten niet aan uw verwachtingen hebben voldaan. Wij willen u derhalve vragen om de reden van retour in te vullen zodat wij daaruit lering kunnen trekken en onze service kunnen verbeteren.

Nadat u het formulier heeft ingevuld en de bevestigingsmail heeft ontvangen kunt u de goederen retour zenden aan:
Litecert
Rijnstraat 1-39
6916 BC Tolkamer
Nederland

Uw naam (verplicht)

Straat (verplicht)

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Factuurnummer (verplicht)

Ontvangstdatum goederen (verplicht)

Reden retour

Voer de cijfers en/of letters in, in het vak om te controleren of je geen robot bent.
captcha

Wij nemen uw aanvraag in behandeling na ontvangst van het product. Het product dient goed verpakt te worden verzonden. Na controle van het product op beschadigingen en beoordeling van de retouraanvraag op het voldoen aan de voorwaarden zal indien wordt voldaan aan die voorwaarden direct tot terugbetaling worden overgegaan.

Retouraanvragen dienen binnen 14 dagen na ontvangst van het product te worden aangemeld. De producten moeten in ongeschonden staat worden ontvangen. De retour zending dient binnen 14 dagen na melding bij ons te zijn ontvangen.