Voor de media

Persbericht

Tolkamer, 19 oktober 2015

Nieuw boek; Led armaturen specificeren, een balans tussen toepassing en functionele eisen.

Led armaturen specificeren is sinds de introductie van led verlichting niet makkelijker geworden. De technologie vernieuwt continu waardoor er nu meer mogelijk is dan met de oude technologieën. Bovendien komen er steeds meer nieuwe bedrijven bij die verlichting produceren. Het is dan vaak niet duidelijk waar je op moet letten.

Led-armaturen specificeren
Led-armaturen specificeren

Het boek Led armaturen specificeren geeft uitleg over essentiële specificaties en plaatst deze in perspectief in een begrijpelijke taal. Het boek legt makkelijk en snel uit wat de parameters betekenen en de lezer krijgt handvatten aangereikt om te bepalen welke daarvan essentieel zijn voor zijn project.

Led armaturen specificeren is geschreven voor diegenen die zich op de scheidslijn bevinden tussen de eindgebruiker en de fabrikant. Voor iedereen die met de specificatie en aanschaf van verlichting te maken heeft, zoals architecten, bestekschrijvers, lichtplanners, gebouwbeheerders, facility managers enz. Maar ook voor de eindgebruikers en fabrikanten zelf is het een zeer nuttig boek.

Led armaturen specificeren is een informatief boek en een naslagwerk dat overzichtelijk is opgebouwd en waarin snel een antwoord gevonden kan worden op een vraag. Het is een compact boek dat je makkelijk mee kunt nemen.

Technische gegevens: ISBN: 978-90-824357-0-2, Paperback, 112 pagina’s. Auteur Jacob Nuesink. Voor actuele verkrijgbaarheid raadpleeg www.litecert.com.

Consumentenprijs: € 24,95